Balerina

tábor

 

Egy hét önfeledt tánc, zene és alkotás, biztonságosan, szeretetben!

jelentkezz

most!

És azonnal adunk ajándékba egy ingyenes JÁTÉKOS TÁNC

videót

a Táncműhely óráiból!

Dancetination táncműhely tánciskola tábo

Időpont: 2020. júli. 06-10.​

Korosztály: 3,5 - 7 év

Helyszín: 1047 Budapest, Ugró Gyula sor 5. (Dalos Ovi)

​A tábor díja: 28000.- (10% testvérkedvezmény)

​8-tól lehet érkezni, fél5ig kell elvinni a gyerekeket. (Ha korábban vagy később jönnétek, plusz díj ellenében tudunk felügyeletet biztosítani.)

Étkezés: Napi 3x helyben főzött BIO, de gyerekek szájíze szerint való. (Ételérzékenységgel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot!)

Minden nap van egy tánc, egy kézműves és egy zene foglalkozás. Az épületben van tornaterem, az udvaron sekély medence, tapadós aljzattal.

 

További info a táborvezetőnél: Németh Luca +36 30 397 6736

Lemondási feltételek: A tábor kezdése előtt 1 hónapig lemondható. Utána már csak az étkezés díját tudjuk visszatéríteni. A tábor előtti egy hétben már az étkezést sem.

 

Adatkezelési tájékoztató:

A jelentkezéssel automatikusan hozzájárul Dancetination Táncműhely részére alábbi személyes adataid kezeléséhez, az alábbi feltételekkel.

A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja az Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, az ügyfél, azonosítása, kapcsolattartás és kommunikáció. Hozzájárul, hogy az Adatkezelő részére elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható.

 
jelentkezés a  Balerina    táborba
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now