top of page
Keresés
  • Szerző képeDancetination

A tánc mindenkié, még a pandémia alatt is!

Frissítve: 2020. szept. 10.

Elkezdődött az év és mi aggodalommal vettük tudomásul, hogy a sok javaslat, protokoll és rendelkezés közötti útvesztőben mindenki egy kicsit magára van hagyva.

Az Eötvös10-zel együttműködve mindent megteszünk a Táncműhelynél, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjunk működni és amíg csak lehet, élőben szeretnénk találkozni a gyerekekkel, hiszen minden más csak szükség megoldás.

Azonban nem csak mi, a szülők is ugyanebben a vírus-útvesztőben vannak, sokan aggódnak, különleges helyzetben vannak, nem akarják egy újabb közösségbe jelen helyzetben elengedni gyermeküket.

Ezért úgy döntöttünk, hogy az Eötvös10-ben zajló élő oktatással párhuzamosan online oktatást is indítunk, mert a tánc minden gyereknek jár, még a Covid alatt is!


Mindent megteszünk, hogy biztonságosan taníthassunk!

Ha vacillálsz, túl nagynak érzed a kockázatot, de szeretnéd, ha gyermeked része lenne a közösségünknek és felszabadultan táncolhatna hetente kétszer, akkor ez a lehetőség nektek van kitalálva.

Heti egy online stream, egy oktató videó és személyes konzultációk segítik gyermekedet a fejlődés és az örömteli tánc útján!

Nincs más dolgod, mint jelentkezni és a jelentkezés során jelezni felénk, hogy online szeretnétek elkezdeni az oktatást.

Mindig azon fogunk dolgozni, hogy elérhetővé tegyük az órákat a gyerekeknek minden helyzetben. Mert a tánc mindenkié!


Jelentkezés: tanccalavilagot@gmail.com

192 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page