Tánc

tábor

 

Nyolc napnyi tánc, alkotás, kreativitás, csapatmunka és még több tánc!

jelentkezz

most!

És azonnal adunk ajándékba egy ingyenes 

NYÚJTÁS videót

a Táncműhely videótárából!

Dancetination tánc tábor gyerek
dancetination tánc gyerek tábor tánctábo

Időpont: 2020. júli. 15-24.​ (csak a hétköznapok)

Korosztály: 7 - 18 év

Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös utca 10. (Eötvös 10 Kulturális Színtér)

​A tábor díja: 44500.- (10% testvérkedvezmény)

​8-tól lehet érkezni, 5ig kell elvinni a gyerekeket. (Ha korábban vagy később jönnétek, plusz díj ellenében tudunk felügyeletet biztosítani.)

Étkezés: Meleg ebédet a Hokedli étterem biztosít nekünk. Reggelit és uzsonnát helyben biztosítunk a Művelődési Házban. Minden táborozó a saját dobozába kapja az ételt, a saját evőeszközével eszi meg. (A Hokedli mentes ételeket is készít, de az ételérzékenységeket külön jelezzétek a jelentkezésnél!)

Reggel közös jógás bemelegítés után szakmai órák következnek, ahol külsős tanároktól kaphatnak a gyerekek a tudásuknak megfelelő új impulzusokat. Ebéd után műhely munka, közös koreográfia készítés jön, ahol megtanulhatnak a gyerekek csapatban dolgozni, irányítani és követni, közösen alkotni. Tánctörténettel és az ahhoz kapcsolódó vetítéssel, játékkal zárjuk a napot.

 

További info a táborvezetőnél: Németh Luca +36 30 397 6736

Lemondási feltételek: A tábor kezdése előtt 1 hónapig lemondható. Utána már csak az étkezés díját tudjuk visszatéríteni. A tábor előtti egy hétben már az étkezést sem.

 

Adatkezelési tájékoztató:

A jelentkezéssel automatikusan hozzájárul Dancetination Táncműhely részére alábbi személyes adataid kezeléséhez, az alábbi feltételekkel.

A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja az Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, az ügyfél, azonosítása, kapcsolattartás és kommunikáció. Hozzájárul, hogy az Adatkezelő részére elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható.

 
jelentkezés a  Tánc táborba
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now