top of page

márc. 29., V

|

Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színté

Dancetination Tavaszi kurzus - Acro yoga (Felnőtt)

Szuper játék emberekkel, ismeretlen izmokat is fel lehet közben fedezni.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Dancetination Tavaszi kurzus - Acro yoga (Felnőtt)
Dancetination Tavaszi kurzus - Acro yoga (Felnőtt)

Idő és helyszín

2020. márc. 29. 11:15 – 12:45

Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színté, Budapest, Eötvös u. 10, 1067 Hungary

Az eseményről

  Az általános helyzetre való tekintettel a tavaszi kurzust bizonytalan ideig elhalasztjuk. Bízunk benne, hogy tavasz végén, nyár elején talán már együtt fogunk táncolni!  

✯ Az Acroyoga foglalkozásokon ötvözzük a jóga, a  partner akrobatika és a thai masszázs elemeit és jótékony hatásait. A  gyakorlatok során erősödik a testünk, hajlékonyabbak és rugalmasabbak  leszünk, fejlődik a koncentrációs képességünk, az egyensúly érzékünk, és  még a kommunikációs készségünk is! Segít erősíteni a bizalmat másokban  és önmagunkban is, megtanulunk másokat megtartani és rábízni magunkat  másokra. És közben nagyon sokat játszunk és nevetünk! 🙂 Lehet kicsit  újra gyereknek lenni, és játékosan, új helyzetekben kipróbálni magunkat  és más szemszögből figyelni a környezetünket.  

✯ Jöhetsz egyedül vagy többedmagaddal, mindenhogy szeretettel várlak!  Korábbi acrós tapasztalatra nincs szükség, de ha már tudsz egy s mást, akkor is lesznek számodra kihívások!  

✯ Az órák felépítése:  ▹Bemelegítés, erősítés (játékosság és dinamika)  ▹Rávezető gyakorlatok, technikai elemek (precizitás és fókusz)  ▹Flow - az elemek összefűzése egy gyakorlattá (integráció)  ▹Terápiás repülés, thai masszázs (lazítás, feltöltődés, gondoskodás)

✯Hozz magaddal:  ▹Kényelmes ruházatot, lehetőleg gombok, cipzárak nélkül  ▹Jógamatracot (Ha nincs, szólj, mert limitált számú matrac lesz nálunk.)  ▹Vizespalackot és sok-sok jókedvet és nyitottságot 🙂

Tanár: Kajor Anita

Ára: 3500.-

(A kurzus mindkét órája együtt 6000.-)

Esemény megosztása

bottom of page