top of page
Keresés
  • Szerző képeDancetination

Dancetination Táncműhely félévi bemutató 2023.

Ahogy minden évben, a Dancetination Táncműhely idén is kinyitotta az ajtókat félévkor, hogy bárki beleshessen az órákba és az elmúlt félév tananyagába, fejlődéseibe, örömeibe.

Persze készülünk, de inkább csak lelkileg, hiszen a bemutatón pontosan ugyanazt mutatjuk meg, ami az órákon zajlott a megelőző fél évben. Már persze amennyit az idő enged, tömbösítve, a "kedvenc" gyakorlatokat.


Dancetination Táncműhely, félévi bemutató óra


Mivel a legtöbb osztály három, négy zsánert is tanul, így csak ízelítőt tudunk mutatni ilyenkor, de mind a gyerekeknek, mind a szülőknek, sőt még nekünk, tanároknak is hatalmas élmény ez. A gyerekek ilyenkor gyakorolják a közönség előtt táncolást egy biztonságos közegben, bármiféle külső nyomás nélkül, de mégis, ugyanazt a típusú izgalmat.

A szülőknek a leglátványosabb a változás, hiszen fél éve nem látták táncolni a gyereküket, mert a teremben zajló munka és csoport dinamika egy intim közeg, a kis ablakon leselkedni lehet, de az ajtót zárva tartjuk.


Mindig csodálatos látni a fejlődést! (Dancetination Táncműhely 2023.)


Nekünk pedig minden alkalommal, húsz év után is varázslat, ahogy a fél évnyi befektetett munka kézzelfoghatóan kifejeződik csapatnyi boldogan és büszkén táncoló gyerekekben. A legnagyobb mese és varázslat még mindig az, ahogy mindenki egy emberként táncossá avanzsál és elképesztő figyelemmel a 120 %-ot nyújtja. Nem azért, mert bárki követeli, hanem mert nagyon szeretnék. Ez olyan tudás, ami egész életükben velük lesz, minden vizsga szituációban, elérendő célokban, lelki és fizikai folyamatokban. Ők már tudják, hogy képesek a maximumot nyújtani!


72 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page