top of page
honlap.jpg

Szegény Dzsoni és Árnika

A Dancetination Táncműhely előadása

A Dancetination Táncműhely minden év végén egy történetet visz színpadra, minden táncosa közreműködésével. Az előadásban minden növendék korának, tudásának és szorgalmának megfelelően táncolhat, a történetet szőröstül-bőröstül a gyerekek mutatják be. A főszereplők karaktereit a Dancetination Versenyző osztálya formálja meg.

Koreográfia: Németh Luca, Győri Vivien, Babicsné Orosz Anna, Lakatos-Varga Boglárka, a Versenyző Osztály

Vetítés, jelmezek és koncepció: Németh Luca

Írta: Lázár Ervin

 

Lehetőség van támogatói jegy vásárlására. A támogatói jeggyel a Táncműhely munkáját segíted. A befolyt összeget a fenntartásra, a jelmeztárra és a hátrányos helyzetű növendékek tandíj támogatására fordítjuk. Köszönjük a támogatásod!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A jegyek nem szükséges kinyomtatni.

Történet: Dzsoninak és Árnikának úgy kell bizonyítani, hogy valóban eléggé fontosak egymásnak, hogy elmennek a titokzatos Hétfejű Tündérhez. Útjuk során rengeteg kalandba bonyolódnak és sokak gondjain segítenek, legyenek bár életcél nélküli rablók, örökké duzzogó mufurcok vagy önző testvérek, akiknek csak egy pici kedves rábeszélés kell, hogy az életük örökre megváltozzon. Hogy eljut e Dzsoni és Árnika a tündérhez és sikerül e megtörniük a Százarcú boszorka átkát, kiderül a mesénkből!

Szegény Dzsoni és Árnika története nem hasonlít egyetlen átlagos meséhez sem. Lázár Ervin meséje nélkülözi a glazúrt, szembe megy a klisékkel és bár szereplői között tündérek és boszorkányok is megfordulnak, a karakterek és problémáik húsbavágóan emlékeztetnek saját életünkre és mindennapi problémáinkra.

bottom of page